Een relaxzetel voor senioren2018-03-06T12:45:25+00:00

Een relaxzetel voor senioren

Voor Monique, zaakvoerder van Staopstoelshop, startte de zoektocht naar een relaxzetel toen haar vader moeite had met opstaan uit zijn favoriete zetel. Niets is pijnlijker dan één van uw geliefden moeite zien hebben bij zaken die voor ons vanzelfsprekend zijn. De glimlach op zijn gezicht dankzij een relaxzetel, inspireerde Monique om andere senioren hetzelfde gevoel te geven. Voor wie een dagje ouder wordt, hebben wij betaalbare staopstoelen die opstaan terug een stuk gemakkelijker maken. Hierdoor maakt een staopstoel van Fitform het mogelijk om langer zelfstandig thuis te blijven.

Benieuwd hoe zo’n relaxzetel precies werkt? In de volgende video ziet u de werking van onze ergonomische stoelen.

  • Fitform relaxzetels testen in alle rust
  • Persoonlijk advies
  • Verschillende kleuren
  • Vanaf €1095
[rev_slider alias=”staopstoel-youtube2″]

In alle rust de juiste stoel kiezen

Voor senioren kan de juiste staopstoel kiezen nogal een uitdaging zijn. In onze toonzaal kunt u in alle rust verschillende modellen en kleuren bekijken en uitproberen. Aangezien wij enkel op afspraak werken, verwelkomt Monique u graag met een warm kopje koffie en laat ze u graag alle mogelijkheden zien. Dankzij haar persoonlijk en deskundig advies is de juiste stoel kiezen zeer gemakkelijk.

TOONZAAL BEZOEKEN?

Benieuwd naar onze sta op stoelen? Maak snel een afspraak. We bespreken graag met u de mogelijkheden, zodat we de perfecte sta op stoel voor u vinden.