Elektrische relaxzetel op maat2018-09-03T12:46:58+00:00

Uw elektrische relaxzetel op maat

“Comfortabel zitten en opstaan”

Gemakkelijk en snel opstaan uit uw zetel? Dat doet u met de elektrische relaxzetels van Fitform. Onze sta op stoelen zorgen voor het grootste comfort tijdens het opstaan uit uw ergonomische zetel. Ontdek de ideale zetel om in te relaxen én om op de juiste manier vlot op te staan.

Hoe werkt de elektrische relaxzetel?

  • De sta op stoel heeft drie afzonderlijk te bedienen motoren.
  • De rugleuning en de zitting van de relaxzetel kantelen in één beweging naar achter.
  • Hierdoor blijft u in de juiste zithoek zitten & zakt u niet onderuit tijdens het opstaan.

Aangezien ik de stoel op uw maat instel, glijdt u niet weg in de stoel als u zit en opstaat. Zo zorgt een Fitform relaxzetel er op een ergonomisch verantwoorde manier voor dat zitten en opstaan niet pijnlijk hoeft te zijn op uw oudere dag. Ook opstaan uit uw zetel met rug-, nek-, heup- & knieklachten is gemakkelijker vanuit een sta op stoel. Het is eigenlijk een ideaal hulpmiddel om weer vrij en gemakkelijk te bewegen.

Benieuwd naar onze sta op stoelen? Ik verwelkom u graag in onze showroom waar u de verschillende relaxstoelen uitgebreid kan testen. Maak uw afspraak in de Franckenstraat in Antwerpen en vind samen met mij de ideale sta op stoel en blijf langer thuis wonen.

 

TOONZAAL BEZOEKEN?

Benieuwd naar onze sta op stoelen? Maak snel een afspraak. We bespreken graag met u de mogelijkheden, zodat we de perfecte sta op stoel voor u vinden.