Ergonomische relaxzetel2018-03-06T12:45:26+00:00

Uw ergonomische relaxzetel

“Volledige ondersteuning van uw lichaam”

Een relaxzetel moet goed zitten. Dat vind ik heel belangrijk. Vandaar dat ik ook veel belang hecht aan hoe u in uw sta op stoel zit én hoe u opstaat. In onze Fitform relaxzetels ervaart u een comfortabele zithouding en staat u gemakkelijk op. Hoe uw sta op stoel ergonomisch-proof wordt? Dat vertel ik u graag!

Allereerst bent u van harte welkom in onze showroom in hartje Antwerpen. Ontdek en test er tal van onze Fitform modellen. Maak uw afspraak en ik zet alvast uw kopje koffie of thee klaar. Wanneer ik weet naar wat u precies op zoek bent, gaan we samen op zoek naar de relaxfauteuil die perfect bij u past. We bekijken dan zowel afmetingen, kleur, bekleding als bediening. Welkom!

Afmetingen

Als u eenmaal een fauteuil heeft gekozen, stel ik uw nieuwe sta op stoel volledig op uw maten in. Zo ontvangt u een relaxzetel op maat. Dit wil zeggen dat ik zowel uw zithoogte, zitdiepte, armleggerhoogte en voetenbank opmeet en de stoel op die maten instel. Als u een groot deel van de dag in een sta op stoel vertoeft, is er niets zo fijn als comfortabel en ergonomisch verantwoord kunnen zitten én opstaan.

Kleur

Onze Fitform relaxzetels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zodra we de goede sta op stoel hebben uitgekozen, kunnen we een kleur kiezen die perfect bij uw interieur, persoonlijkheid,… past.

Bekleding

U kan uw Fitform relaxzetel in stof of leder uitkiezen. Eigenlijk hebben we drie types bekleding. Zo kunt u kiezen voor een stevige stoffen uitvoering, een variant in sterk leder of een extra stevige lederen bekleding. De keuze is volledig aan u. Bovendien zijn onze stoelen ook heel onderhoudsvriendelijk. Dat maakt het genot van uw stoel nog groter.

Bediening

Ook de bediening van de elektrische relaxfauteuil gaat vanzelf en zorgt ervoor dat u altijd in de juiste zithoek blijft zitten en niet onderuitzakt of wegschuift. Ook uw nek wordt tijdens de opstabeweging perfect ondersteund. U hoeft dus niet langer op te zien tegen opstaan uit uw zetel.

Benieuwd naar onze relaxzetels? Maak snel een afspraak of bekijk onze collectie online. Ik bespreek graag met u de mogelijkheden, zodat we de perfecte sta op stoel voor u, uw ouders of grootouders kunnen vinden.

TOONZAAL BEZOEKEN?

Benieuwd naar onze sta op stoelen? Maak snel een afspraak. We bespreken graag met u de mogelijkheden, zodat we de perfecte sta op stoel voor u vinden.

Bewaren

Bewaren