Relax-fauteuil van Staopstoelshop2018-03-06T12:45:27+00:00

De relax-fauteuil voor mijn vader

“Ik wil de beste relax-fauteuil voor iedereen toegankelijk maken”

“Directiezetels”

Ik ben Monique Van Osselaer en heb mijn bedrijf gestart uit eigen ervaring. Mijn vader had moeite met opstaan uit zijn geliefde zetel. Op dat moment startte de zoektocht. We kwamen al snel tot de conclusie dat een elektrische relax-fauteuil de enige juiste keuze was! In België zijn deze “Sta-op stoelen” alleen nieuw te vinden, met een kostprijs vanaf € 3.500,- (3-motorige stoelen). Dit is een grote investering. Mijn zoektocht leerde mij dat er in het buitenland veel “directiezetels” worden verkocht. Klasse A producten van maximaal 2 jaar oud, van bekende merken zoals Fitform. Ondertussen heb ik ervaren partners gevonden, zodat we deze bijna nieuwe stoelen ook in België kunnen aanbieden.

Maatwerk relax-fauteuil met service

Wij staan voor kwaliteit. Dat vertaalt zich in een persoonlijke aanpak:

  • We verwelkomen u in onze toonzaal (op afspraak). Daar kan u onze stoelen testen en uw voorkeuren voor instellingen, materialen en kleur bepalen.
  • De relax-fauteuil wordt volledig op uw maat afgesteld qua zitdiepte en-hoogte alsook de armleggerhoogte.
  • We komen de stoel bij u thuis installeren op de juiste plaats. We gaan pas weg als u comfortabel zit.
  • Heeft u achteraf nog vragen over uw relax-fauteuil. Dan lossen we die met plezier op.
Monique vertelt haar verhaal over de relax-fauteuil

Monique

Zaakvoerder

Kwaliteitscontrole

Staopstoelshop koopt relax-fauteuils van maximaal 2 jaar oud. Dit is een fractie van de 20 jaar die een kwalitatieve sta-op stoel mee gaat. De stoelen hebben een heel sterk onderstel en kantelmechanisme, welke deskundig worden gecontroleerd door onze technici. Wij selecteren enkel zetels die nog in perfecte staat zijn. Vervolgens worden de stoelen opnieuw bekleed. Hierdoor zijn ze als nieuw. De kleur en uitvoering (leder, kunstleder of stof) kunnen door de klant gekozen worden.

Eén of drie motoren ?

Een goede elektrische relax-fauteuil beschikt over drie motoren. Hierdoor kunnen verschillende delen van de stoel onafhankelijk van elkaar bewegen en heeft u steeds een optimaal zit-comfort.

Wilt u echt weten hoe een goede relax-fauteuil zit? Neem dan contact met ons op voor een afspraak in de winkel. Daar kan u zelf de diverse mogelijkheden testen.

ENKEL DE BESTE RELAX-FAUTEUILS

We werken met de beste merken en premium partners om uw zitcomfort te garanderen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren