Relaxzetel voor bejaarden2023-04-08T15:25:53+00:00

Relaxzetel voor bejaarden

Relaxzetel voor bejaarden

Een relaxzetel wordt vaak geassocieerd met senioren. Wie ouder wordt, heeft immers een goede stoel nodig om vlot te kunnen gaan zitten én vlot op te kunnen staan. Dat klopt, maar zo’n stoel is niet enkel een hulpmiddel voor bejaarden. Ook mensen met verschillende lichamelijke klachten kunnen met een staopstoel terug vlot opstaan & comfortabel zitten. Een ergonomische stoel die u een steuntje in de rug geeft bij zo’n klachten zal uw zitcomfort vergroten. Niets is heerlijker dan een stoel vinden die rekening houdt met uw klachten en uw pijn verzacht. Dat begrijpen we bij Staopstoelshop maar al te goed.

Hoe helpen onze relaxzetels u met opstaan? We tonen het eenvoudig in het volgende filmpje.

  • Heupklachten
  • Rugklachten
  • Schouderklachten
  • Nekklachten
  • Knieklachten

Wij komen, op afspraak, gratis naar u thuis toe met uw Fitform relaxzetel en onze collectie aan stoffen en lederkleuren.
Klik hier en bel ons op het nummer 03/2934446 op

Onze persoonlijke aanpak

Als u uw relaxzetel voor bejaarden heeft uitgekozen, stellen wij uw stoel volledig op uw maat in. Zo bent u verzekerd van een stoel die perfect bij uw lichaam past en dus ook perfect zit. We leveren uw relaxzetel voor bejaarden gratis bij u thuis, zodat u zich enkel druk moet maken over de kleur van de stoel en hoe de stoel uw leven zal vergemakkelijken.

Maak nu een afspraak

In onze toonzaal kan u alle relax-zetels uitgebreid testen.

Wij werken wij enkel op afspraak voor persoonlijk en deskundig advies.
(weekdagen: 9u - 21u, zaterdag: 9u - 18u)
Maak nu een afspraak