Relaxzetels voor rug- en heupklachten

Een relaxzetel wordt vaak geassocieerd met senioren. Wie ouder wordt, heeft immers een goede stoel nodig om vlot te kunnen gaan zitten én vlot op te kunnen staan. Dat klopt, maar zo’n stoel is niet enkel een hulpmiddel voor bejaarden. Ook mensen met verschillende lichamelijke klachten kunnen met een staopstoel terug vlot opstaan & comfortabel zitten. Een ergonomische stoel die u een steuntje in de rug geeft bij zo’n klachten zal uw zitcomfort vergroten. Niets is heerlijker dan een stoel vinden die rekening houdt met uw klachten en uw pijn verzacht. Dat begrijpen we bij Staopstoelshop maar al te goed.

Hoe helpen onze relaxzetels u met opstaan? We tonen het eenvoudig in het volgende filmpje.

  • Heupklachten
  • Rugklachten
  • Schouderklachten
  • Nekklachten
  • Knieklachten

Onze persoonlijke aanpak

Als u uw relaxstoel heeft uitgekozen, stellen wij uw stoel volledig op uw maat in. Zo bent u verzekerd van een stoel die perfect bij uw lichaam past en dus ook perfect zit. We leveren uw relaxzetel gratis bij u thuis, zodat u zich enkel druk moet maken over de kleur van de stoel en hoe de stoel uw leven zal vergemakkelijken.

TOONZAAL BEZOEKEN?

Benieuwd naar onze sta op stoelen? Maak snel een afspraak. We bespreken graag met u de mogelijkheden, zodat we de perfecte sta op stoel voor u vinden.