Seniorenstoel2018-03-06T12:45:26+00:00

Seniorenstoel

“Langer thuis wonen dankzij een relaxzetel”

Op zoek naar een sta op stoel voor uw ouders, grootouders, meter, peter, overgrootmoeder, overgrootvader of nog iemand anders die een speciaal plekje in uw hart heeft? Bij Monique bent u zeker aan het juiste adres.

Comfortabel zitten én opstaan is op de oudere dag niet meer vanzelfsprekend. Ik zag het zelf toen ik mijn vader zag worstelen om uit zijn lievelingszetel te komen. Ik kan me inbeelden dat u uw ouders, grootouders, of andere dierbaren het meeste comfort toewenst op hun oudere dag, net zoals ik. Daarom kunt u bij mij terecht voor persoonlijk advies over de nieuwe relaxzetel voor uw dierbare.

Onze Fitform relaxfauteuils zijn gemakkelijk in gebruik én betaalbaar. Maar het allergrootste cadeau dat u uw familie kunt geven: langer thuisblijven dankzij een comfortabele sta op stoel.

Gemakkelijk zitten én opstaan was nog nooit zo eenvoudig. Ook mensen met lichamelijke klachten kunnen zich zeker laten bekoren door onze relaxzetels. De sta op stoel is geschikt voor mensen met:

  • Rugklachten
  • Nekklachten
  • Heupklachten
  • Schouderklachten
  • Knieklachten

Maak snel uw afspraak en vind samen met Monique de relaxzetel die perfect bij u of bij uw dierbaren past.

Benieuwd naar wat anderen over onze relaxzetels zeggen? Lees snel de reviews van klanten die ik al gelukkig kon maken met hun nieuwe relaxzetel!

TOONZAAL BEZOEKEN?

Benieuwd naar onze sta op stoelen? Maak snel een afspraak. We bespreken graag met u de mogelijkheden, zodat we de perfecte sta op stoel voor u vinden.

Bewaren