Sta op stoel van Fitform2022-01-05T13:48:07+00:00

Fitform sta op stoel

Ervaar het gemak van een Fitform sta op stoel

Bij Staopstoelshop ervaart u het gemak van een Fitform sta op stoel. In onze shop kan u in alle rust verschillende Fitform modellen testen en op die manier de sta op stoel kiezen die volledig bij u past.

Fitform is een merk van zitmeubelproducent Wellco. Die producent is gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoogwaardige wellness-producten en hulpmiddelen op het gebied van zitten. De sta op stoelen van Fitform voldoen voor de volle 100% aan die wellness-ervaring. Ideaal voor senioren die moeite hebben met opstaan. De sta op stoelen zijn ergonomisch en bezorgen u op uw oudere dag een zalig gevoel van welzijn.

Staopstoelshop biedt u de keuze uit bijna nieuwe sta op stoelen. Wat wil dit zeggen? Enkel het onderstel van de Fitform sta op stoelen is maximum 2 jaar gebruikt. Het mechanisme van elke stoel die wij aankopen controleren we deskundig, zodat we enkel de sta op stoelen in perfecte staat selecteren.

Onze stoelen krijgen een nieuwe hoes, volledig volgens uw wensen. U kiest dus zelf de kleur en uitvoering (leder, kunstleder of stof) van uw sta op stoel. Aangezien de Fitform sta op stoelen gewapend zijn tegen intensief gebruik en een lange levenduur hebben (maar liefst 20 jaar), zijn onze sta op stoelen bijna nieuw en kunt u nog zeer lange plezier beleven aan uw sta op stoel.

Maak nu een afspraak

In onze toonzaal kan u alle relax-zetels uitgebreid testen.

Wij werken wij enkel op afspraak voor persoonlijk en deskundig advies. (weekdagen: 9u - 21u, zaterdag: 9u - 18u)
Maak nu een afspraak

Welke Fitform sta op stoel kunt u bij ons kopen?

  • Lederen sta op stoel;
  • Stoffen sta op stoel.

Ontdek hier onze collectie Fitform stoelen

Waarom kiezen voor Fitform bij Staopstoelshop?

Een relaxfauteuil uit de collectie van staopstoelshop heeft heel wat voordelen:

  • Ergonomisch ontwerp;
  • Uitmuntende techniek;
  • Welzijn en comfort;
  • Zo goed als nieuw;
  • Aantrekkelijke prijs.

We nodigen u graag uit om deze voordelen te komen ervaren in onze toonzaal in Antwerpen centrum. U kunt hier direct een afspraak maken voor een bezoek met persoonlijk advies.